Koninginnedag 2012: NDSM Vrijhaven – eerste namen zijn bekend! // 30 april

Koninginnedag op de NDSM Werf in Amsterdam Noord is geniaal gestoord. Met bizar vermaak en een te gekke programmering. Maar vooral ook met JOU. Want er is volop ruimte voor het creëren van je eigen feest. Alles kan. Heb je altijd al eens op Koninginnedag willen optreden, iets willen organiseren of heb je een gek idee? Dit is je kans om dat werkelijkheid te laten worden.

Op zaterdag 30 april biedt NDSM Vrijhaven voor iedereen een platform. Van een groot podium tot een stoeptegel. Van jong tot oud. Van gezinnen tot singles, autonomen, fantasten, actieve opa’s en oma’s met kleinkinderen. Maak Koninginnedag 2012 op de NDSM wederom tot iets wat je nooit zult vergeten. Mail je idee naar idee@ndsmvrijhaven.nl en doe mee!

De Kindervrijmarkt gaat om 9.00 uur open en duurt tot 17.00 uur. De rest van het programma start om 12.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Café Noorderlicht gaat nog wat langer door. NDSM Vrijhaven is GRATIS toegankelijk.

Het programma groeit nog steeds, maar deze locaties en acts zijn alvast van de partij:

 • Koninginnedag zonder vrijmarkt is ondenkbaar, NDSM Vrijhaven heeft de hele dag buiten een grote IJ-Hallen KIndervrijmarkt (max 18 jr), gratis grondplaatsen of huur lekker een kraam via info@ij-hallen.nl.
 • Het hele NDSM-werf terrein bruist met muziek, kunst en theater. Bombascha host een Open Podium, wie durft? In hun prachtige brandweerauto kan je genieten van hapje en drankje. Y-Keuken zorgt voor bijzonder eten aan het spit gelardeerd met muziek. Kunstenaars van de Werf bieden hun werk te koop aan langs de Atelierroute rondom de kraan.
 • Noorderlicht heeft een vol programma met de hele dag live bands en DJ’s gevolgd door een afterparty.
 • Bij NDSM Treehouse een bijzondere expositie Matchboxworlds en underground sounds van These Guys en Queensbass van WOLF x Agency RT. In de Baanderij kan je oude foto’s van de Scheepswerf in bedrijf zien en oud scheepsbouwers ontmoeten.
 • Voor lekkere muziek en food kan je naar de IJ-kantine en vergeet de Pannenkoekenboot niet!

meer info op: ndsmvrijhaven.nl

ilovenoord pont ism 12InchCity …. line-up volgt!

de pont is weer bijna klaar voor ...

De speciale ilovenoord pont ism 12InchCity brengt je vanaf 12:00 uur snel van de Houthaven/Tasmanstraat naar NDSM Vrijhaven!

LINE UP ILOVENOORD PONT ism 12 inchCity!

Yes! 12inchCity bezet de ilovenoord pont (Houthavens – NDSM Werf) – GRATIS TOEGANG

Met 500 man feestend van Houthavens naar de NDSM Werf en terug? 12inchCity bezet tussen 12.00 en 20.00u de ilovenoord pont. De grote pont met houten dansvloer, die normaal alleen wordt ingezet tijdens SAIL! En nu dus.
Vanaf 12:00 uur draaien de volgende top dj-s hun rondje op het IJ ///////;

12.00 Individualism
13.00 Skylab
14.00 Polyesta (Noorderlicht)
15.00 Dickson en Aike (Graefenthal, 12inchCity)
16.00 Hosman (FLOAT festival NDSM, 12inchCity)
17.00 Jason Lanox (HENK)
18.00 Oliver Grund
19.00 Mike Melchiot en Martin Bell (12inchCity, Graefenthal)

BE THERE!!!

QDAY t.e.a.b, de nieuwe PLLEK en Gasten Zonder Grenzen

THT presents QDAY t.e.a.b., een vintage markt met muziek van deze tijd. Iedereen kan mee doen & verkopen vanaf 13:00 uur. Er is warme reggae van Covenant Soundsystem en op de nieuwe horeca locatie Pllek op strand Noord kan je een voorproefje nemen met o.a. live band. De Converse customize bus customizen gratis sneakers van bezoekers van de vrijmarkt. GZG maken een feest waar vrijheid, de betrokkenheid en de inbreng van de bezoekers nog steeds heel groot is, met een eigen podium achter de IJ-kantine …

Reacties


6 Comments on this post

 1. Ben van de partij op de NDSM hoor!
  Ik heb alleen geen idee waar Pllek en Strand Noord te vinden zijn?

  Barbara /
 2. Het had even wat tijd nodig om de sfeer op de Ilovenoord pont erin te krijgen, maar vanaf een uurtje of 2 ging het ook daarop lekker los!

  Was wel grappig om te zien dat de mensen richting NDSM een stuk enthousiaster waren dan de mensen die richting Houthavens gingen. Al kan ik ze dat ook niet kwalijk nemen. 😉

  Realist /
 3. Stop zeuren! Doe iets! Wordt alles veel leuker.

  fons van Tienen /
 4. Krijg ik nog te horen waarom het filmpje niet geplaatst wordt of heb ik iets gemist?
  Ik begrijp dat er een soort censuur moet zijn; maar welke dan?
  vriendelijke groet.

  fons /
  • helaas is ilovenoord niet 24/7 te bereiken, we doen ons best! … maar na zo’n heerlijke Qday op de werf moesten we toch extra bijkomen 😉

   luc / (in reply to fons)

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord