Waar in Noord vier jij Koninginnedag?

Noord is nergens zo gestoord als op Koninginnedag! Op maandag 30 april is er van alles te doen en het is nog gratis ook. Je kan lekker grooven op de pont, dansen in de vrijhaven op NDSM of lekker struinen over het Buikslotermeerplein of het Mosveld en voor de kids is er een junior vrijmarkt op het Zonneplein of een vrolijk luchtkasteel bij ’t Sluijsje. Koninginnedag in Noord, daar gebeurt het.

ilovenoord Pont met 8 DJ’s

feesten op de ilovenoord pont

Met 500 man feestend op de pont van ilovenoord! Vaar mee van de Houthavens naar de NDSM en terug op een soundtrack van één van de 8 DJ’s. 12inchCity bezet tussen 12.00 en 20.00u de pont. De grote pont met houten dansvloer vaart normaal alleen met SAIL en wordt speciaal voor Koninginnedag ingezet!

Vanaf 12:00 uur draaien de volgende top dj-s hun rondje op het IJ

12.00 Individualism
13.00 Skylab
14.00 Polyesta (Noorderlicht)
15.00 Dickson en Aike (Graefenthal, 12inchCity)
16.00 Hosman (FLOAT festival NDSM, 12inchCity)
17.00 Jason Lanox (HENK)
18.00 Oliver Grund
19.00 Mike Melchiot en Martin Bell (12inchCity, Graefenthal)

NDSM Vrijhaven met live bands en IJ-hallen junior

Aan wal vind je hét evenement van Noord, de NDSM Vrijhaven: een groot terrein met muziek, dans, kunst en theater. Het Noorderlichtcafé heeft een divers programma met live bands en DJ’s plus een onvergetelijke afterparty. De IJ-kantine heeft smooth jazz op het programma staan. Ook de kids hoeven zich niet te vervelen, voor hen is er buiten een grote IJ-hallen Junior Vrijmarkt.

Vrijmarkten op Buikslotermeerplein en Mosveld

Op en rondom Winkelcentrum Boven ’t IJ is er veel te zien en te beleven. Elk jaar komen er weer kraampjes bij en zetten bewoners er hun standje op. Er zijn geniale vondsten, spontane acts, lekkere hapjes en er is muziek!

’t Sluijsje met live muziek en luchtkasteel

De Nieuwendammerdijk is de mooiste straat van Amsterdam, maar ’t Sluijsje is de leukste plek tijdens Koninginnedag. Vanaf 16.00u is er live muziek en een luchtkasteel voor de kleintjes.

Zonneplein met kindervrijmarkt

Kinderen gaan hun zakgeld verdubbelen – het Zonneplein in Tuindorp Oostzaan is goud waard. Blokfluit, gitaarmuziek, ze halen alles uit de kast. Spulletjes verkopen, spelletjes doen, verkleden – bouw je eigen feestje!

Putterstraat (Vogelbuurt)

De Putterstraat wordt van 9.00 tot 12.30 uur omgetoverd tot een echte markt. Kom langs en leg je kleedje neer! Ook treedt het Muziekstraat Buurtorkest op om 10.30 uur, met een speciaal geschreven Koninginnedaglied. Verder veel verschillende spelletjes en wedstrijdjes, en koffie, thee of limo met wat lekkers.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Op de pont!!!!!

    Esta Goossens /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord