Waarom het Bosje moet blijven!

Kappen met kappen! Waarom moet alles nou weer zichtlijn-vrij zijn en kan er niet een klein stukje blijven waar de kids zich heerlijk in kunnen vermaken met hutten bouwen en waar gewoon wild-west-noord spelletjes gespeeld kunnen worden? Het bosje achter de Roze Tanker staat op de nominatie om gekapt te worden!!

Sandra Claesen heeft met breiclub West kettingen gebreid om als het ware de bomen vast te ketenen met het vriendelijke verzoek ze toch vooral te laten staan en het leuke rommelige bosje te laten bestaan. Vele van de bomen in dat bosje hebben de oranje stip gekregen wat de omwonende en de bomen, zoals je op de fotos kunt zien aan de bijgespoten stip+ triest mondje, niet bevalt. Op nog een volgende reeks fotos kun je zien waarom het bosje vooral moet blijven staan!

Wat vinden jullie?Reacties


6 Comments on this post

 1. Bosje moet blijven! Haloho, je gaat toch geen gezonde bomen kappen voor zicht?

  Esta Goossens /
 2. Het Bosje moet blijven!! Amsterdam Noord pretendeert “groen” te willen zijn, maar vervolgens wordt alles gekapt!! Kappen dus, met kappen…

  Berthe Volbeda /
 3. Dat is de hut van Jan en Piet!!! Natuurlijk moet dit bosje blijven.

  Mieketrien /
 4. klopt dat bericht Luc? Eerder is toch afgezien van kappen!

  bram de waard /
 5. Bram, dat zou heel goed nieuws zijn. Maar bij ons onbekend!

  luc /
 6. Natuurlijk moet het blijven welke oet….denkt van niet dan! Heel veel speelplezier weg voor de kids maar ook ik vind zo`n wildgroei erg leuk hoor!

  wilma /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord