BAK: ongecompliceerd eten in het Zonnehuis // 12 mei

Op zaterdag 12 mei opent BAK, hét Amsterdamse restaurant zonder vaste locatie, in samenwerking met Stadsherstel Amsterdam, de deuren in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. In een ruimte waar eerder boksgala’s en taxifeesten werden georganiseerd, organiseren de drie jongemannen van BAK een bijzonder 3 gangen menu met verleidelijke cocktails voor een kleine prijs.

BAK hangt ergens tussen een chique restaurant, een eetcafé en een evenement in. De jongens van BAK zijn begin twintig en komen uit de horeca. Benny heeft gewerkt voor verschillende restaurants en is de kok, Alex komt uit een echte horecafamilie en is de gastheer, en Piet is de organisator en weet alles over het organiseren van evenementen. BAK – het vullen van een lege ruimte met een grap – neemt zichzelf niet al te serieus, alhoewel het sinds de oprichting in januari 2012 loopt als een trein.

lekker!

Ze vonden het leuk om uit eten te gaan, maar hadden weinig geld. Vanuit daar ontstond het idee dat het beter en leuker kon, volgens Piet: ‘in Berlijn kan je gewoon in een shabby kroeg een lekkere cocktail drinken’. Waarom kan dit niet in Amsterdam? BAK biedt uitkomst. Allereerst hebben ze BAK bedacht voor twintigers zoals zij, maar inmiddels bereiken ze veel meer Amsterdammers, waaronder pioniers die nieuwe plekken willen ontdekken. En dan heeft BAK een goede aan Noord.

  • aanvang 18:30 uur
  • 3 gangen voor € 25,-
  • vol=vol!

Reserveren? info@bakrestaurant.nl of bellen met 06 42 44 80 17

Reacties


ilovenoord