Nieuwe favoriete Pllek voor de zomer

“Wat een mooie plek heb je hier!” Ik hoor het mezelf zeggen. Sjoerd, de eigenaar van Pllek, nieuwe horeca op de NDSM-werf, lacht. Die onbedoelde woordspeling heeft hij vast al vaker gehoord. Pllek is nieuwe stoere horeca midden op de NDSM-werf, aan het water. Het krijgt gedurende de zomer een groot café-restaurant en een extra zaal voor optredens, meetings en feestjes. Maar tijdens de verbouwing is de bar al geopend. En dat is nogal mooi.

Op Koninginnedag gonsde het al in de stad. Pllek is geopend. Een rauwe plek, waarvan zelf het exacte adres nog moeten worden bepaald! Maar je vindt het tussen de Ijkantine en Noorderlicht in, op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Pllek is opgebouwd uit industriële materialen, met containers als basis.

Verder een groots terras en strand aan het IJ. Met picknicktafels, ligstoelen en geweldige unieke bankjes, gemaakt van oude boten, die Sjoerd heeft gekregen van de werf. Pllek heeft, zoals ze zelf claimen: “het mooiste uitzicht van Amsterdam.”

Het uitzicht van Pllek

De komende maanden wordt Pllek verder uitgebouwd. De plannen hangen aan de bar. En ze zijn veelbelovend. Maar nu al is het heerlijk als Pllek om te hangen. Pllek om samen te komen. Pllek om met je voeten in het zand te zitten. Bij deze heb ik het uitgeroepen tot mijn favoriete Pllek van de zomer die nog moet beginnen.

www.pllek.nl

De plannen van Pllek

Een nieuwe Pllek

Reacties


4 Comments on this post

 1. Koninginnedag was er alvast zeer relaxed, op naar meer mooie dagen bij Pllek!

  Thomas /
 2. Als er pllek is om op te treden, komen we graag een keer spelen! We zijn The Soundabout, en we maken een mix van pompende ska met relaxte reggae and funky lijntjes er tussen. Check onze site op http://soundabout.nl/ voor meer info.

  Sybren /
 3. Als je zoiets hebt bedacht kan de pllek natuurlijk niet beter.
  Veel zitplezier toegewenst van het bootbank-team! We love Noord!!!

  Sello /
 4. Kunnen we daar de boot aanleggen? Staat nergens.

  MWillemsen /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord