SAVE SKATEPARK AMSTERDAM!

Bij het betreden van de NDSM loods denk ik altijd even dat er nog steeds een paar machines bulderen. Maar nee, het is het SkatePark in action! Hier beoefenen per jaar duizenden mensen 360 flips, airwalks and big heels in de enige overdekte skatebaan die Amsterdam kent.

Maar niet voor lang meer…

De skatebaan moet weg. Althans, als het aan de huurder Stichting Kinetisch Noord ligt. Die wil namelijk de loods herontwikkelen en verhuren aan partijen die meer geld in het laatje kunnen brengen. En dat terwijl het SkatePark geen subsidie ontvangt en wel huur betaalt. Eerdere onderhandelingen over een nieuw contract tussen de partijen liepen spaak.

Tot 1 augustus hebben we de tijd om hier een stokje voor te steken, dus REVOLT en bescherm de skaters tegen de Grote Commerciële Verloedering!

Reacties


ilovenoord