Vier Moederdag op de Homemade Markt op Mosveld // 12 mei

De dag voor Moederdag is de eerste homemade markt van het seizoen, dus moeders in het zonnetje en de laatste mogelijkheid om ‘homemade’ kadootjes te scoren. Bijvoorbeeld een mooi portret gemaakt in de vintage Photobooth, de befaamde gebreide sloffen van Jopie of een potje honing of jam uit eigen tuin. Kunstenaars, tuiniers, ontwerpers, muzikanten en creatieve hobbyisten geven een kijkje in de keuken tijdens de homemade markt. Dit jaar strijkt de markt neer op het Mosveld als creatief verlengstuk van de warenmarkt Mosveld.

Het programma van 12 mei is heel divers: Maak een portret in een vintage setting met de Photobooth van Jolijn en Sanne. Laat je verrassen door de complimentenservice van Cherry on Top in samenwerking met BLISS. Nog lastminute een moederdag kado maken? Geen probleem: Maak zelf een sieradendoosje met Ons Huis, telefoonhoesje met de Kleine Naald, waardebon met La Postisserie, kunstzinnig beeldje met Camile Smeets of bestempel een zelfgemaakte  sjaal of hoofddoek met een persoonlijke liefdevolle boodschap voor je mama met Willemijn Kaasjager. Speeddaten met Mama Noord kan natuurlijk ook. Alle mama’s verzamelen!

Homemade vd Pek nog in van de Pek, nu op Mosveld!

Er is ook muziek: DJ J Swaggerman draait de fijnste platen & live jazz muziek verzorgd door de Noordse muzikanten uit de Tanker: Marko Bonarius op bas, Natalio Sued met sax, Vasil Voutev op drums en Mark Tuinstra met gitaar.

De markt begint om 12.00u. De aftrap van het nieuwe homemade markt seizoen is deze zaterdag om 14.00u. Met lekkere baklava van Abier. Mis het niet!

  • Elke 2e zaterdag van de maand: 12 mei / 9 juni / 14 juli / 11 aug / 8 sept van 12:00 tot 17:00 uur

Reacties


ilovenoord