3 x GOED // 1 juli

Een beetje stress maakt alert. Te veel maakt ziek. Hoe blijf je in balans? Dat is het thema van de tweede aflevering van 3XGOED: GOED eten, GOED gezelschap, GOED gesprek. Een positieve bijeenkomst in informele sfeer met een doel.

De 3XGOED-bijeenkomsten worden georganiseerd door Noorderling Lydie van de Laar, die met haar Vertaaltank mensen van verschillende achtergronden bij elkaar wil brengen om ideeën, kennis en initiatieven uit te wisselen. Zoals ze het zelf op haar website verwoordt:

‘Iedereen creëert zijn eigen werkelijkheid en is geneigd daar op verschillende manieren bevestiging voor te zoeken. Dat is een prettig mechanisme. Het biedt structuur en overzicht. Maar er is een keerzijde. Wat je niet weet, weet je niet. En je kunt er ook niet naar vragen.

Door met verschillende mensen de tijd te nemen om in een prettige sfeer gestructureerd kennis en ervaringen uit te wisselen, houden we onze eigen werkelijkheid verschillende spiegels voor. Zo komen we samen tot vernieuwende ideeën en acties. Denk mee en doe mee. Want als wij onze wereld maken tot wat hij is, kunnen wij hem ook veranderen.’

Wat krijg je? Een inspirerende, gezellige middag, lekker biologisch eten en drinken, kennis, contacten.

Wat breng je? Een introducé of twee en jezelf met al jullie kennis en kunde, enthousiasme en een actieve bijdrage op de vraag van de middag.

Wanneer? Zondag 1 juli van 11 – 15 uur

Waar? Hotel de Goudfazant
Wat kost dat? 22,50 euro p.p., studenten en stadspas: 5 euro korting

1) Meld je uiterlijk 24 juni aan via lydie@vertaaltank.nl of op Facebook.
2) Maak je bijdrage over op 893170518 t.n.v. L.F. van de Laar o.v.v. je naam en 3XGOED.

Reacties


ilovenoord