ART RAW in de Kromhouthal // 16 & 17 juni

Op 16 en 17 juni vindt de guerrilla-tentoonstelling ART RAW van Carolien Wissing en Sophie Walraven plaats in de immense Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Zonder subsidie zetten deze kunstenaars een spannende rauwe expositie van formaat neer. Carolien laat hier haar nieuwste serie ‘Modern Cathedrals’ zien en Sophie zal onder andere een overzicht tonen van haar laatste project ‘#Wienzebek;  twitter-avatars die nageschilderd worden op verzoek.

Modern Cathedral 1

Zoveel is duidelijk: RAW staat voor rauwe, pure, indrukwekkende, veelzeggende en ongecompliceerde kunst op een plek die dezelfde kwaliteiten heeft. Het belooft op meerdere fronten een grootse beleving te worden. RAW laat zich in de Kromhouthal, geheel Guerillastyle, slechts 2 dagen zien. In de machinehal zijn live muziek en gedraaide plaatjes, er zijn free drinks en er is een zogenaamde kunstpaskamer, een woonkamer waarin je kan kijken of iets (bij je) past.. RAW wordt zowel rauw als heel gezellig!

#wienzebek

Kromhouthal – Gedempt Hamerkanaal 79-83, Amsterdam / gratis entree
16 juni: preview 12.00 – 14.00 / opening 14.30 / expositie 14.00 – 19.00
17 juni: expositie 12.00 – 19.00

Art Raw in de Kromhouthal!

Reacties


ilovenoord