Feestweekend in de Tolhuistuin – Opening IJzaal en Tuin // 29 t/m 1 juli

Het tijdelijke terras en de bar aan het IJ hebben al twee drukke weekends achter de rug, en ook de Schommeltuin is met een zonnige dag geopend. Nu is het de beurt aan de IJzaal en de Tuin! In het weekend van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli zijn er drie events in de Zaal en een hele zondag vol verrassingen In de Tuin!

Vrijdag 29 juni // Amsterdam BeatClub & Danser a Deux

Sue Moreno & Mr.Mills

DJ Jairzinho (Danser a Deux) draait classic Nu Yorican mambo en salsa, Brasil samba funk in 70 stylee, en ‘Caribbean currents and flavors’. Daarna neemt Ir.Vendermeulen van Amsterdam BeatClub de turntables over voor een set onvervalste jaren ’50/’60 dynamiek: Soul, Beat, R’n’R, Boogaloo, Funk, Ska, Exotica, Popcorn, R’n’B…Plus live optreden van de prachtige nachtclub & r’n’r zangeres Sue Moreno & Mr.Mills, Cuban dans-demo door dansschool Salsa Moso en Rising Moon Cocktailbar!

  • 20:00 – 02:00 / € 8,- / IJzaal

Zaterdag 30 juni // speciale preview van de film ‘Liedjes uit Noord’

Liedjes uit Noord ...

Ondanks hun grote verscheidenheid hebben de inwoners van Amsterdam-Noord één ding gemeen. Allemaal hebben ze een lievelingsliedje dat verbonden is aan een bijzonder verhaal of gevoel. Liefdevol portret van een stadsdeel in verandering, waarmee regisseur Welmoed Nijhout afstudeert aan de NFTA. Geïnspireerd door ‘Het liedje dat je meenam’, het ontroerende hoogtepunt van de Zomer in de Tolhuistuin 2011.

  • 16:00 – 18:00 / gratis / IJzaal

Zaterdag 30 juni: Stamppot // DJ Iceman, DJ Jane Doe, DJ P4Basics and others

Stamppot!

De naam zegt het al, op Stamppot zorgen DJ’s voor een lekkere mix. Verschillende DJ’s die deze zomer in de IJzaal te zien zullen zijn, komen 1 avond samen. Met als uitdaging om hun stijlen en voorliefde voor muziek (van Hiphop, RNB tot House) samen te prakken. Met o.a. the Queen of the Dutch Decks, female hiphop DJ Jane Doe.

  • 20:00 – 02:00 / € 7,50

Zondag 1 juli // Lekker de Tuin in

de tuin in!

Deze zomer opent de Tolhuistuin haar park weer voor je dagelijkse portie rust, romantiek en ruimte. Onder leiding van Dokter Doelekker en zijn team biedt de tuin van koffie tot bier, van broodjes tot daghap. Plus een spreekuur, waar ruimte is voor het presenteren van eigen initiatief en nieuwe ideeën. Op 1 juli opent de tuin en zal Dr. Doelekker een voorproefje geven van wat je deze zomer kan verwachten.

  • 11:00 – 23:00 / gratis / Tuin
  • DJ Partime Warrior draait vanaf 14:00 uur zijn zomersounds vol reggae, rocksteady, cumbia, soul en funk.

En natuurlijk zijn het hele weekend het terras en de bar aan het IJ ook open (do t/m zo vanaf 12:00 uur), met koffie, drankjes en heerlijke Surinaamse broodjes van Broodje +Met!

Reacties


ilovenoord