100.000ste (betalende) bezoeker voor Eye!

In de drie maanden dat Eye nu open is loopt het storm! Niet gek ook dat we in Noord vandaag al de 100.000ste (betalende!) bezoeker van Eye mochten verwelkomen rond 13:30 uur. Hoera en hieperdepiep voor dit gelukkige stelletje. Met zijn twee ‘samen’ de 100.000ste. Al is het officieel Lenne van Schie (links op de foto)! Als kado¬†bloemen, champagne,¬†een EYE vriendenpas en de catalogus van de Stanley Kubrick tentoonstelling!

samen de 100.000ste betalende bezoeker in Eye!

EYE heeft sinds de opening van het nieuwe onderkomen op 5 april 2012 inmiddels al meer dan 225.000 bezoekers in haar gebouw mogen verwelkomen. Bezoekers komen naast een bezoek aan een film of de tentoonstelling ook om te genieten van de architectuur, de gratis toegankelijke Basement, het bar-restaurant met panoramisch uitzicht op het IJ, te vergaderen of om deel te nemen aan branche-evenementen.

De nieuwe tentoonstellingsruimte van 1.200 m2 wordt druk bezocht. De openingstentoonstelling Found Footage: Cinema Exposed trok in drie maanden tijd 35.000 bezoekers en de pas geopende tentoonstelling Stanley Kubrick trok na twee weken al 10.000 bezoekers!

Eye Film Instituut Nederland // foto door Peter Smith

Reacties


ilovenoord