Lekker eten in het Noorderpark! // 14 juli

Een zonnige zaterdag, luierend op het terras van de Noorderparkbar, of met een kleedje in het gras. En op een grote tafel staan schalen met allemaal lekkere hapjes voor je klaar. Je mag pakken waar je zin in hebt, en zoveel als je lust! Simpel, lekker, gezond en biologisch eten (geen vlees en vis) in de zon, en je krijgt er nog wat lekkers te drinken van de Noorderparkbar bij!

NoorderparkBar

Debuski kookt
Debuski, die eigenlijk gewoon Ester heet, organiseert en ondersteunt kunstprojecten in Noord. En kan lekker koken. Op verzoek van hongerige twitteraars die haar recepten niet willen lezen maar proeven verlengt ze haar huiskamer voor een dagje met het Noorderpark. Pak een bordje, schuif aan, en kom gezellig eten!

Tastachova en onkruid
Natasha Tastachova (van het ‘tIJDSCHRIFT) maakt een boek over onkruid. Niet over het bestrijden ervan, maar over het gebruik ervan. In haar boek ONGEWILD geven kunstenaars, kenners en culinair experts hun eigen bijzondere interpretatie van (on)kruid! Steun haar project op Voor de Kunst

Kinderkookkunsten en fikkie stoken
Neem je kinderen gezellig mee, want samen met Potje en Nico kunnen ze marshmallows roosteren en broodjes bakken bij het kampvuur. Dit is ook de laatste dag dat de vuurplaats er is, dus geniet er nog even van! Als je geluk hebt neemt Potje zijn slang mee en mag je die aaien!

Laat weten of je komt!
Kom je eten? Geef het even door VOOR woensdag 11 juli, dan weten we voor hoeveel mensen we boodschappen moeten doen. Stuur een maitje naar esterstoelinga@gmail.com of roep even op twitter (@debuski) of facebook (Ester Stoelinga) dat je komt, en met hoeveel personen. Of geef het even door bij de Noorderparkkamer (Marjolijn) of in de Noorderparkbar.

  • Zaterdag 14 juli // 15-20 u, maar kom niet te laat want op is op!
  • 6 euro p.p (kinderen 3 euro), eten zoveel je wil, en een gratis drankje bij de Noorderparkbar!

Reacties


ilovenoord