Nieuwe site NDSM – This place. It’s you

Er is hard aan gewerkt en heeft op zich laten wachten, maar daar is ie dan: De nieuwe site van NDSM. Alle partijen op de werf presenteren zichzelf op het nieuwe platform NDSM.nl. Het design is geheel responsive (op alle platformen goed te bekijken), en dat klinkt niet alleen al lekker technisch, de gehele site zit vol met de nieuwste snufjes!

NDSM.nl

Je leest Stories,  bekijkt de Activities in de agenda, bladert door de Members of leest de laatste nieuwtjes.

This place. It’s you

This place. It’s you – de content van de website komt voornamelijk user-generated tot stand. Alle leden van de NDSM-community kunnen zelf content uploaden over projecten, gebouwen, initiatieven en/of gebruikers. De website geeft verschillende mogelijkheden voor het presenteren van een bedrijf, een gebouw, een persoon of een initiatief op NDSM. Ook bezoekers, geïnteresseerden, relaties, klanten kunnen een profiel aanmaken en zo lid worden van de NDSM-community. Ze kunnen nieuwsberichten van de werf delen op Facebook en Twitter of zich online aanmelden voor een activiteit (festival, horeca gelegenheid, etc.) op de werf. Op deze manier activeert de site de community om informatie over NDSM te genereren en brengt het deze informatie vervolgens via één uniek en krachtig kanaal naar buiten. Zo wil het van toegevoegde waarde zijn voor NDSM-ers en hun relaties.

ontwerp door Van de Jong ...

Het is nog steeds een Beta-versie, dus er kan altijd nog een kleine bug inzitten!

Reacties


1 Comments on this post

  1. You’re so awesome! I don’t think I’ve truly read anything like this before. So nice to discover another person with some genuine thoughts on this subject matter. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is one thing that’s needed on the internet,
    someone with a little originality!

    Wijsman en Koster Tandartsen || Ketelboetershoek 29 || 7328 JE Apeldoorn || 055-5346350

    tandarts apeldoorn boer /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord