Vintage Verkoop uit Verzameling // 7 & 8 juli // Nieuwendammerkade 28A1

Dit weekeinde even geen zin in Cultuur of Kunsten, maar wel behoefte aan een activiteit in kunstzinnige sferen met een warm cultureel gevoel? Kom dan naar de Nieuwendammerkade 28A1 – pál tegenover de ingang van de ingang van tennisclub Elzenhagen in het Vliegenbos.

Hier worden zaterdag 7 juli en zondag 8 juli tussen 13:00 en 00:00 (jawel, dit weekeinde!) fijne 2e hands design meubelen en vintage voorwerpen verkocht. Met voor een ieder wat wils! Deense tafellampen, een waanzinnig drumstel, chique design stoeltjes, een unieke Elephant Chair van Rancillac, hanglampen, wandlampen, te gekke platenspelers, een opgezette kat, speakerbollen, verder ook nog een superrr-de-llluxe 7-delig buffelleren bankstel van De Sede, een orgel, vaasjes, siervazen…

En! Best! Bijzonder! Ken je die grote wandlamp bij de loketten van Burgerzaken op het Stadsdeelkantoor? Die grote vierkante, lekkere licht psychedelische, vriend die je door soms rampzalige wachttijden trekt… Er hangt hiervan een kleine versie te koop.

Prijzen variëren, maar vanaf € 3,00 kun je al aan de slag. Is er Korting? Jazeker. Hoe meer je koopt, des te meer korting je krijgt. Koop je voor meer dan € 30,00, dan word je (h)eerlijk beloond! Je kunt dan tussen 17:00 en 21:00 aanschuiven bij de BBQ. Je kunt ook gewoon lekker een biertje of een wijntje drinken en proosten op het zojuist aangeschafte collector’s item of gewoon een geinig hanglampje.

Privébezichtiging is ook mogelijk, bel hiervoor met 06 542 08 444

Reacties


4 Comments on this post

 1. Beste redactie, een leuk bericht, maar ik stel er wel prijs op dat de naam van mijn mooie dorp Nieuwendam die verwerkt zit in dit adres even correct wordt vermeld. Dus NieuweNdammerkade. Bedankt!

  Suzanne Boer /
 2. graag gedaaN 🙂 we houden ven oplettende lezers!

  luc /
 3. Leuk maar gemist, deze Vintage verkoop… Komt er nog een herkansing??

  Nicoline /
 4. Het atelier waar de verkoop plaatsvond is helaas leeg nu en ondertussen verhuurd… Maar je kunt het mobiele nummer altijd bellen en je speciale wensen of zoekopdrachten kenbaar maken… Ben benieuwd!

  Suzanne van Heese /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord