Vrouwenpowerrr in Noord – Gezocht: klusvrouw en gastheer

Afgelopen week deed ik even een belletje richting de Commissie gelijke behandeling. Ze gaven me gelijk. Het foldertje dat ik op de deurmat vond getuigt van een gezonde portie jaren ’50 mentaliteit. ‘Gastvrouwen gezocht! Verwelkom uw buren met koffie en koekjes en praat over energiebesparing!’

Ook de Arabisch sprekende van der Pek bewoner wordt op de hoogte gebracht van het heugelijke feit dat de vrouw heerlijke koffie met koekjes mag serveren. Mijn zoektocht naar het m/v ‘tje geef ik maar op wanneer ik nog een foldertje op de deurmat vind. ‘Gevraagd: klusser!’ Uiteraard vergezeld van een leuk afbeelding van klusmannetje.

Besparen met de Buren, klussen met Ymere

Vrouwen van Noord verenigt u. Geef je massaal op als klusser bij Ymere.  Gescheurde radiatorfolie vervangen, tochtgaten dicht kitten, borstels in die brievenbus. Schreeuw  richting de woonkamer dat ‘buurman eerst wel even had kunnen kijken op de manometer voor je mij belde voor de ketel‘. ‘Lekker. Zwart alsjeblieft, één klontje.’

Voor die vrouwen die nog een tikkie onzeker zijn met een betonboor in de handen in de buurt van de gekleurde draadjes, is er hier een aanbod dat je zeker zal overhalen …

Kluslokaal Amsterdam organiseert speciaal voor vrouwen in Noord een kluscursus.

Kluslokaal Amsterdam leert je klussen!

In deze cursus leer je veilig werken met elektra in huis, boormachines en zagen.
De cursus bestaat uit 4 dagdelen op de woensdagochtend, woensdagavond en donderdagochtend.
Locatie: Zilverberg 82, 1025 CJ Amsterdam
De eerste cursus start 4 jul
i.

Schade, inclusief cursurboek en materialen:  120,- per persoon.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Ha Jeltsje, dank voor je reactie! Je hebt helemaal gelijk. Voor ons is het zo vanzelfsprekend geen onderscheid te maken dat we er in de illustraties geen rekening mee hebben gehouden. Wellicht mooi om te weten dat er zich inmiddels zowel mannen als vrouwen als Klusser hebben aangemeld. We nemen je opmerking mee in de verdere illustraties, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Mirre Andringa, Twinstone.

    Mirre Andringa /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord