Zet Klomp op 1

Soms voelt ilovenoord zich een beetje schuldig. We vergaten een oproep te doen om een ras-echt Noordamsterdams bedrijf te steunen in de race naar meest duurzame ondernemer van Amsterdam. Dus daarom op de valreep: stem snel op Klomp!

Ja, dit weekend is meteen de laatste kans… Tot 9 juli kan iedereen stemmen op de meest duurzame ondernemer van Amsterdam. Breng je stem uit op ‘onze’ kandidaat uit Noord: Technisch Buro Klomp BV. Waarom? Natuurlijk in de eerste plaats omdat Klomp BV een van onze ‘eigen’ Noordse bedrijven is. De familie Klomp begon in Vogeldorp, verhuisde naar de Nieuwendammerdijk (misschien heb je er wel ooit je wasmachien gekocht) en is nu met 100 man personeel gevestigd bij de NDSM-werf. Het mooie is dat Klomp steeds groener is geworden. Ze besteden veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk ondernemen. In de installatietechniek is met energievriendelijkheid natuurlijk erg veel te winnen. Edwin Klomp van Technisch Buro Klomp BV ontving daarom onlangs al de stadsdeelprijs voor de meest duurzame ondernemer in Noord.

Op 9 juli a.s. komt het aan op de verkiezing van de meest duurzame ondernemer van héél Amsterdam: de DAM-prijs 2012 (DAM=Duurzame Amsterdammers in het MKB). De acht prijswinnaars van de stadsdelen zijn immers automatisch genomineerd voor deze Amsterdamse prijs en nemen het tegen elkaar op om deze prestigieuze titel te winnen. Op het grote DAM-gala van 9 juli maakt Jort Kelder twee prijswinnaars bekend: de winnaar van de juryprijs én de winnaar van de publieksprijs. Noordse inwoners en bedrijven kunnen meestemmen om Klomp BV zo hoog mogelijk op de lijst te krijgen.

Zet het bedrijfsleven van Amsterdam-Noord dus in het zonnetje en geef je stem aan Klomp BV.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Klomp verdient onze steun! Stem – net als ik heb gedaan. En als jullie dan toch bezig zijn met duurzame steun uitdelen: een ander rasecht Amsterdam Noords initiatief is genomineerd voor de Wereldprijs van de ASN bank. Dus wil je Zon op Nederland (en kleine zus Zon op Noord) steunen, stem dan via http://www.voordewereldvanmorgen.nl/Projecten/Zon_op_Nederland__ZoN_
    Doen!!

    Eric de Lange /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord