Amsterdam Water Festival // 7 september

Stichting NDSM-werf presenteert in samenwerking met HISWA te Water het Amsterdam Water Festival op en rond het nieuwe Waterplein op de NDSM in Amsterdam Noord. Op vrijdag 7 september kan je vanaf 17:00 uur flaneren over de NDSM-pier, eten & drinken en genieten van live muziek en DJ’s op meerdere grote boten, de kade en het water. Ook kan je met je bootje aanmeren op het Waterplein.

Entree: 10,- voorverkoop (hier online bestellen) / 12,50  aan de deur (toegankelijk voor publiek en bootjes). Locatie: NDSM-werf, het nieuwe Waterplein (het water tussen NDSM Pier en de HISWA Expo haven in de nieuwe Amsterdam Marina), IJ-Kantine en de boten aan de NDSM-pier. Gelegen naast de GVB-pont naar Centraal Station en Houthavens.

Jazz, world & funky grooves

Aanvang: muziekprogramma vanaf 17:00 uur, Waterplein voor bootjes open vanaf 18:00 uur. Einde programma 23:00 uur
Op het dek van zeilschip Pollux, het dakterras van het Amstel Botel, het Helidek van het Rode Lichtschip en in de IJ-kantine spelen jazzy crossover bands, singer songwriters. Ook draaien DJ’s lekkere lounge, disco, en jazzy latin sounds. Er zijn verschillende acts, klik voor meer informatie op het podium:

IJ-Kantine, klik hier

 • Sjaan Duinhoven
 • Susana Raya
 • Café Luna
 • Rita Zipora

Pollux, klik hier

 • Hupe/Vatcher/Heyndels + special guest Michael Moore
 • Sanem Kalfa Quintet
 • Deborah J. Carter
 • Robin Brock

Botel, klik hier

 • David Beukers
 • The Nordanians
 • DJ Philippona

Lichtschip, klik hier

 • Supercity
 • DJ Urvinson + live muziek
 • earswideopen + MC Hades
 • DJ Urvinson + live muziek

Vanaf 23u begint de afterparty in Café Restaurant Noorderlicht met een tropische line-up. De Braziliaanse band Tião Duá speelt live waarna DJ Bazz ‘n F en DJ Anam de avond knallend afsluiten.

Kom met je bootje!

Het programma is samengesteld in samenwerking met Muziekstraat/Broedstraten Noord.

Je kan met een passe-partout alle festival locaties en hun programma bezoeken (Vol=vol net zoals bij North Sea Jazz). Ook kan je met je eigen boot komen (mits IJ-waardig!), ronddobberen op het Waterplein. Vanaf het water kan je ook het live programma op het dek van de boten zien of kan je aanmeren en via de pier het Water Festival op de boten bezoeken.

Reacties


ilovenoord