Aadje Piraatje in gevaar! // 3,10,17 & 24 oktober

Op de dag dat de Kinderboekenweek begint, woensdagmiddag 3 oktober om 14.30 uur speelt Ton Meijer de voorstelling Aadje Piraatje in gevaar! in bibliotheek Nieuwendam. In deze voorstelling voor kinderen vanaf vijf jaar bevaart Aadje Piraatje de wereldzeeën, maar het piratenleven is niet zonder gevaar…

In de voorstelling Aadje Piraatje in gevaar! van Ton Meijer vaart Aadje Piraatje op het piratenschip van zijn vader. Dat het piratenleven niet zonder gevaar is, wordt al snel duidelijk: Aadje wordt flink ziek en er is geen dokter aan boord, Aadje gaat schatgraven en raakt zoek en het schip wordt ook nog eens overvallen door een kwaad stelletje piraten… Gelukkig staan Jan-zonderhand, Joop-houten-poot en alle andere stoere piraten Aadje Piraatje bij met raad en (niet altijd even handige) daad. Met liedjes gecomponeerd door Carla Stoop. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Ton Meijer

Op woensdag 10 oktober, zelfde tijd (14.30 uur) is de voorstelling te zien in bibliotheek Banne Buiksloot, op 17 oktober in bibliotheek Molenwijk en op 24 oktober in Hagedoornplein (dan is het herfstvakantie!).

  • Toegang is gratis voor OBA-leden; zonder pas betaal je € 5,00
  • Reserveren is verplicht
  • Kijk voor meer informatie op www.oba.nl/agenda

Aadje Piraatje in gevaar ...

De nieuwste vertelvoorstelling van Ton Meijer is gebaseerd op het nieuwe prentenboek over Aadje Piraatje met tekst van Marjet Huiberts en illustraties van Sieb Posthuma (Gottmer, 2012). Aadje Piraatje ontving in 2010 een Vlag & Wimpel voor de illustraties van Sieb Posthuma en een Zilveren Griffel voor de tekst op rijm van Marjet Huiberts. Aadje Piraatje in gevaar! is net als andere boeken over Aadje Piraatje, in bijna alle OBA-vestigingen te leen.

Reacties


ilovenoord