Amsterdam Drawing 2012 // 18 t/m 23 september

Jammer genoeg ging Art Amsterdam dit jaar niet door, maar noord zou noord niet zijn om niet een heel goed alternatief te verzinnen: Amsterdam Drawing! Deze vindt plaats in de nieuwe galerie VOUS ETES ICI in samenwerking met de buren van Nieuw Dakota. 18 galeries presenteren werk van hun kunstenaars aan het publiek, een unieke kans voor de liefhebbers van tekeningen.

Amsterdam Drawing 2012 is niet alleen bedoeld voor verzamelaars geïnteresseerd in werken op papier van jonge én gevestigde kunstenaars, maar ook om hedendaagse kunst op papier meer onder de aandacht te brengen van een breder publiek.

Natasja Kensmil, Black Tears, 2011, pencil on paper, series of 12 gallery Paul Andriesse

De stad Amsterdam is een kruispunt van vele wegen op het terrein van de beeldende kunst en heeft een kunstbeurs nodig. Amsterdam Drawing 2012 voorziet daarin en maakt het breed gevoelde verlies van de kunstbeurs Art Amsterdam weer goed. Het grote publiek, de kunstverzamelaars en de galeriehouders zullen vanwege de specialisatie van werk op papier Amsterdam Drawing temeer appreciëren.

de prachtige ruimte van VOUS ETES ICI

Alle deelnemers aan Amsterdam Drawing 2012 krijgen tijdens deze beurs de gelegenheid om, in een presentatiekabinet met in totaal 13 meter wand, werk te tonen van een of meerdere kunstenaars uit hun programma. Op de website www.amsterdamdrawing.nl staat alle relevante informatie over de beurs vermeld, inclusief het grote aanbod van de deelnemers.

Reacties


ilovenoord