Banne Bruist Festival 2012 // 16 september

Wie denkt dat alle leuke dingen in Noord zich alleen maar afspelen langs de ij-overs, op de NDSM Werf of in de Tolhuistuin heeft het mis. In de Banne wordt elk jaar een mega-echt-noords-festival georganiseerd, namelijk Banne Bruist!

Met drie podia, verschillende markten en activiteiten is de 15e editie van Banne Bruist een groot festival, waar je zeker eens een keer moet gaan kijken!

Statenjachtpodium, Kinderpodium en Jongerenpodium

Wolter Kroes ontbreekt ook dit jaar niet!

Op het Statenjachtpodium treden op lokale artiesten zoals Ruud, Karin en Marleen. Verder Tropical Sound,  Mick Harren, Peter Beense en Wolter Kroes. Op het Kinderpodium staat het thema ‘Toveren” centraal, met o.a. ZiaQua en Coco Kristal.  Het Jongerenpodium geeft de ruimte aan lokaal talent.  Verder zullen er veel sportactiviteiten zijn op het Parlevinkerplein, met o.a. een kickboxtoernooi, 4 x 4 voetbal en demonstraties judo en karate.  In het kader van Streetart  wordt een muur voorzien van een  graffitikunstwerk.

Markten en activiteiten

Soms kom je ogen te kort …

Het gebied tussen Parlevinker en Statenjachtstraat biedt  ruimte aan de traditionele braderie, rommelmarkt en informatiemarkt. Dit jaar is er ook weer de gezondheidsmarkt. Daarnaast zijn er natuurlijk weer kinderspellen en kinderactiviteiten. De bouwer van het nieuwe winkelcentrum biedt bezoekers aan vanuit de Fly Seat op 50 meter hoogte de vorderingen van de nieuwbouw van het winkelcentrum en de woningen te bekijken

Reacties


ilovenoord