Buurtsoap de Wasserette is weer terug! // elke maandag van 1 okt t/m 5 nov

Wie in 2009 en 2010 de Buurtsoap de Wasserette in t Crat heeft bezocht, die weet het allang. Lachen, gieren en brullen, daar staat deze soap om bekend. Jojanneke met haar loverboy uit de stad, Tarzan die knagend aan zijn stok de meest vreemde gedachtenspinsels er op los laat, Koos met zijn hysterische woedeaanvallen en het gestuntel van Yfon. Nieuwkomer in het gezelschap is Dries dit jaar. Ook spelen elke aflevering bekende Noorderlingen mee!

Dit jaar is de Buurtsoap in Cafe de Bult op het Mosplein.  Het decor van de buurttheatersoap is Wasserette de Witte Reus. In het echt bestaat hij niet, maar alles wat er gebeurt is rechtstreeks gebaseerd op het dagelijks leven in de Van der Pekbuurt. Professionele acteurs spelen samen met onbekende talenten uit Noord. Na twee succesvolle seizoenen is de soap terug op zes maandagavonden vanaf 1 oktober. En wat staat er in het nieuwe seizoen te gebeuren?

de Hitserie uit noord!

De Van der Pekbuurt is in de ban van de economische crisis. Ook de Wasserette kan maar moeilijk zijn broek ophouden. Eigenaresse Yfon besluit maar eens aan marktwerking te gaan doen door de Wasserette wekelijks te verhuren. En zo krijgt ze een bont gezelschap over de vloer: een shantykoor, linedancers, een boksschool en een punkbandje. Haar ‘nergens-goed-voor-man’ Koos krijgt de rol van beheerder. Kan Koos zijn nieuwe verantwoordelijkheden aan, blijkt de hond Tarzan een talent voor boksen te hebben, wat is de heimelijke droom van Jojanneke het buurmeisje en blijft Yfon op het rechte pad of laat ze zich wederom verleiden tot witwaspraktijken? Elke week weer een nieuwe aflevering met een fijne cliffhanger. Na elke aflevering is er online een korte compilatie te zien op tolhuistuin.nl en hier natuurlijk.

Met elke week gasten uit de buurt:

1 oktober: Nieuwendammer Shanty koor
8 oktober: The Don’t Touch My Croque-Monsieurs (TDTMCM)
15 oktober: Doggy Dancing
22 oktober: Boksschool Mike’s Gym en zangtalent Wesley de Jager
29 oktober: Scene uit Volksopera Floradorp
5 november: Blue Wolf Dancers, linedancing

Café de Bult, Mosveld 75
Iedere maandagavond van 1 okt 2012 t/m 5 nov 2012
Aanvang: 20.30u, deuren open: 20.00u
Wees op tijd, vol=vol

met ilovenoord strippenkaart maar een tientje!

Entree is 2 euro per keer, met de ilovenoord strippenkaart (alleen verkrijgbaar bij de aflevering 1 en 2) kost het je maar een tientje!

Reacties


ilovenoord