Dam tot Dam barst weer los, waar ga jij kijken? // 22 en 23 september

Elk jaar weer barst de Dam tot Dam loop los en wordt Noord een heel weekend letterlijk onder de voet gelopen. Vorig jaar sierden meer dan 300 ilovenoord vlaggen het parcour, dus mensen, haal ze weer uit de kast en hijs die vlaggen! Moedig ze aan en klap voor de dappere wandelaars, min-dam-tot-dam lopers, de mooie dames van de Lady-Run, de renners van de vier en tien mijl, en ook voor de business-mensen in hun bedrijfsoutfit …

Waar ga jij kijken? In Molenwijk, waar altijd een heus feest wordt gegeven? Of langs de lange Verlengde Stellingweg? Of loop je lekker mee?

Hup!

Speciaal voor de Ladies (en al je vrienden, supporters, dus zeg maar iedereen) is er een programma in de Tolhuistuin en bij EYE na afloop:

Tolhuistuin: Ladies Run Finishfeest The partysquad

Na afloop kun je met medeloopsters of je supporters afspreken in de Tolhuistuin. Het spectaculaire amusementprogramma in de Tolhuistuin wordt aangeboden in samenwerking met Run2Day en dance4life.

EYE: LOLA RENNT!

Voor ontspanning na het finishfeest ga je naar, het in april dit jaar geopende, filmmuseum EYE. Speciaal voor deelneemsters aan de Run2Day Ladies Damloop heeft EYE om 18.30 uur de passende actiefilm LOLA RENNT op het programma staan. Deelneemsters aan de Run2Day Ladies Damloop betalen bij EYE op vertoon van hun startnummer slechts € 7,50 in plaats van € 10,- voor hun kaartje!

Reacties


ilovenoord