'De Waslijn' Kledingruilmarkt// 9 september

‘De Waslijn’ is een kledingruilmarkt die vrouwen met passie voor mooie kleding verbindt. Ook handig in deze tijden van CRISIS (!) om lekker fashionable te blijven … en van ‘ruilen komt huilen’ leerde ik altijd van mijn moeder, maar wellicht worden het op de ruilmarkt tranen van geluk?

Hoe werkt het?

Neem minimaal 3 en maximaal 7 kledingstukken mee die er nog zeer goed uitzien en fashionable zijn. Het liefst van mooie designmerken of vintage, maar H&M-etjes en de Zara collectie mogen ook. Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom. Lingerie en badmode kunnen niet geruild worden. De reps van ‘de Waslijn’ beoordelen de kleding bij aankomst. De kleding moet schoon en gewassen zijn, zonder gaten of vlekken en niet gekrompen en/of verwassen. Nadat jouw kleding is ingenomen, krijg je een voucher met daarop het aantal stukken dat je kunt uitzoeken. Dit voucher lever je in als je klaar bent bij een van de reps. Alle kleding die is ingeleverd en geen nieuwe eigenaar heeft op het einde van de middag gaat naar de modestraat in Amsterdam Noord. Zij organiseren 27 september as een kledingruilmarkt.

een nieuw tweedehands bontje, nep of echt?

Naast ‘de Waslijn’ organiseert de Noorderparkkamer die middag een showreel van Musicals. Kinderen kunnen spelen in de natuurspeeltuin naast ‘de Waslijn’ en heerlijke koffie en/of borrel is te krijgen bij de Noorderparkbar.

Genoeg te doen dus, gezellig als je ook komt. Wil je deelnemen, meld je aan via facebook, check: http://on.fb.me/RH4qKO daar tref je overigens ook meer informatie aan over het event. Geen facebook, kom dan gewoon naar de Noorderparkkamer zondag.

  • 9 september in de Noorderparkkamer¬† van 14.00 tot 17.00

Reacties


ilovenoord