Een vier meter hoge glijbaan in het park?

Wellicht hebben jullie het al gezien, maar in het oostelijke deel van het Noorderpark wordt er hard gewerkt aan een nieuwe speeltuin. Vlak bij het pierbadje en de zandbak. Het is een bewonersinitiatief van Judith Lodewijks en Sarah Payton.

En wat wordt de klapper? Een VIER meter hoge glijbaan waar onze kids en wij als papa en mama’s natuurlijk graag vanaf willen ‘roetsjen’. Voor deze glijbaan is een inzamelingsactie gestart. Er is 12.000 euro voor nodig en het grootste gedeelte is al binnen. Albemarle en het Jantje Beton Fonds hebben al het grootste gedeelte gefinancierd … er is nu nog maar 4000 euro nodig!

de nieuwe natuurspeeltuin mist nog de glijbaan!

Elk bedrag is welkom, vanaf 50 euro staat je naam (of die van je kind!) op een bord bij de glijbaan.

  • Doneren kan op rekening rekeningnummer 130176257 ten name van Combiwel Buurtinitiatieven Noord onder vermelding van ‘Glijbaan Noorderpark’, en zet er meteen de gewenste naam bij voor op het bordje!
  • De tussenstand is te volgen op de website glijbaannoorderpark.org

Reacties


ilovenoord