Goed eten, goed gezelschap, goed gesprek // 7 oktober

Zin in een zinnige zondag? Kom dan naar de 3e 3XGOED: GOED eten, GOED gezelschap, GOED gesprek. Met dit keer als thema: Vooroordelen.

Waarom?
Iedereen heeft ze. Soms kloppen ze. Vaak ook niet. Maar als je eenmaal op iets of iemand een stempel hebt gezet, is het lastig om daar van af te stappen. Iedereen is namelijk geneigd op verschillende manieren bevestiging te zoeken voor zijn zelf geconstrueerde werkelijkheid. Dat biedt structuur en overzicht. Maar er is een keerzijde. Wat je niet weet, weet je niet. En je kunt er ook niet naar vragen.

Hoe?
Door met verschillende mensen de tijd te nemen om in een prettige sfeer op basis van een of meerdere methode(s) kennis en ervaringen uit te wisselen, houden we onze eigen werkelijkheid verschillende spiegels voor. En komen we samen tot vernieuwende ideeën en acties.

Wat?
Wat krijg je? Een inspirerende, gezellige middag, lekker biologisch en/of duurzaam eten en drinken – zoals worsten van Brandt&Levie, taarten van Pink Carrot en bieren van De Prael – kennis, contacten. Wat breng je? Een introducé of twee en jezelf met al jullie kennis en kunde, enthousiasme en een actieve bijdrage op de vraag van de middag. Ter voorbereiding kun je nadenken over een positieve persoonlijke ervaring die indruk heeft gemaakt op je, waarin je een negatief vooroordeel over iemand bijgesteld hebt. Houd bij het uitnodigen van introducé(s) het idee van diversiteit in je achterhoofd.

Wanneer?

  • Zondag 7 oktober van 11 – 15 uur

Waar?

  • Hotel de Goudfazant, Aambeeldstraat 10H, Amsterdam Noord Wat kost dat? 22,50 Euro p.p., introducé(s)/studenten 17,50 euro p.p.
  • Meld je voor 5 oktober aan door een mail te sturen met je naam en e-mailadres en dat/die van je introducé(s) naar lydie@vertaaltank.nl of bel 06-184 700 72
  • Maak ook je bijdrage voor 5 oktober over op 893170518 t.n.v. L.F. van de Laar o.v.v. je naam en 3XGOED. We gebruiken je bijdrage om biologische en/of duurzame producten te kopen voor de lunch

Om 11 uur is er koffie/thee/sap/… We starten uiterlijk 11.30 uur met de bijeenkomst. Daarna is het om verschillende redenen (automatisch hek, al flink op weg met de methode…) niet meer mogelijk om mee te doen.

Reacties


ilovenoord