Een kijkje op de HISWA in Noord // 4 t/m 9 september

Met opkomende zon fiets ik heel snel naar de NDSM Werf. Uitgenodigd voor een ‘ahum’ netwerk-ontbijt(!) voor ‘creatieve ondernemers’ op jawel hoor,  de Clipper Stad Amsterdam. Met een kopje thee in de hand, mijmer ik over het water en zie de HISWA in Noord voor mijn neus. Blinkende zeilschepen, peperdure motorjachten, nieuwe aanlegsteigers. Wat een contrast met de ruwe NDSM Werf een stukje verderop. Het kraanspoor past prima in het decor van Gaastra, champagne, witte, vooral witte, hele witte leren banken in knalgrote jachten …

Na de verplichte hapjes, praatjes en nog meer thee en koffie, een eitje dat ik niet kan pellen, loop ik van de Clipper af. Met Eva de Klerk maak ik een rondje over de steigers van de nieuwste jachthaven die Amsterdam Noord er opeens bij heeft gekregen en gaan op zoek naar het leukste bootje ….

het haven gebouw van Search Architects (uit Noord) is nog niet klaar, maar de plek is waanzinnig!

iets te gewoontjes voor ons ...

ja, ook wel leuk ....

ja .... deze is wel heel tof!

kunt U deze even inpakken?

De HISWA duurt t/m 9 september en aanstaande zaterdag is er het Amsterdam Water Festival met op twee boten live muziek!

Reacties


ilovenoord