"Ik, een eiland" Theater op het Vuurtoreneiland // 19 t/m 30 september

Theater op het Vuurtoreneiland. Hoe bijzonder is dat! Wel snel aanmelden, want er is maar beperkt plaats.

Ik, een eiland = een boottocht, een zoektocht, ondergronds, bovengronds, een maaltijd, een gevecht met de elementen, een natuurbeleving, een reis naar jezelf. Ik, een eiland is een unieke ervaring die u leidt langs theatrale installaties, filmprojecties, performances, kunstwerken, koren en bewegers. Alles op een mythische plek onder het licht van de enige vuurtoren die Amsterdam nog rijk is.

Waar gaat het over? Over u. Een gids uit een andere wereld leidt 60 uitverkorenen over het eiland. Hij heeft de opdracht u te vertellen hoe het met de mensheid is gesteld. Ondertussen gaat het met hem ook niet al te best.

Wie doen er mee? 15 kunstenaars uit Landelijk Noord, een koor van 30 leden, 12 performers en 15 kinderen.

Ik, een eiland

// foto: saris&denengelsman – de gids is actrice Robijn Wendelaar

Data
Toegangskaarten voor ‘Ik, een eiland’ – 19 t/m 30 september 2012 – zijn te verkrijgen via ondersaande site. Het gaat om in totaal 10 avondvoorstellingen op: wo 19, do 20, vr 21, za 22, zo 23, wo 26, do 27, vr 28, za 29 en zo 30 september. De premiere vindt plaats op 19 september. Er vinden tevens 2 try outs plaats op 17 en 18 september. De boot vertrekt  elke voorstellingsdag om 18.30 uur. Vooraf reserveren s.v.p.

Reacties


ilovenoord