Keep it Klean Day in Noord // 21 september

Vrijdag 21 september is het Keep it Klean Day in geheel Nederland, ook in Amsterdam en zeker ook in Noord! Maar wat is het nou eigenlijk? En hoe werkt het?

Op de meest Simpele manier die je bedenken kan: Op 21 september 2012 wandel je naar buiten. Je pakt wat rotzooi op en stopt het in de prullenbak. Klaar! Waarom moet iets moeilijk als het makkelijk kan? De kracht van de wereldwijde beweging van de WorldCleanUp zit juist in de Simpelheid.  Als iedereen een beetje doet, hebben we samen een heleboel! Opruimen kan bij het bedrijf waar je werkt. Op de school waar je les geeft, of les volgt. Voor je voordeur, op weg naar de bakker, je snapt het wel.

Speciaal voor Amsterdam Noord

Keep it Klean Day

Overal in Noord waar deze groene poster hangt kan men donderdag en vrijdag groene vuilniszakken ophalen. En als men vrijdag met minstens een half met zwerfvuil gevulde vuilniszak naar de Tolhuistuin komt krijgt men een bon voor een gratis drankje. Daar wordt namelijk rond 16:00 uur ook de Wereld van Zwerfvuil, de grote plastic-flessen-wereldbol van Peter Smith, uit het IJ getakeld. Hij gaat naar de NDSM Werf voor een kleine reparatie en overwintert daar tot hij naar een andere lokatie gaat.

Reacties


2 Comments on this post

  1. Is de planning niet een beetje ongelukkig?Een dag later is er een dam tot dam wandeltocht, dat zal zeker veel rommel opleveren.

    Gerrit Kuilder /
  2. Een uitgelezen kans om de hele route schoon te maken lijkt mij!

    Nicola Chadwick /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord