ModestraatFest met TDTMCM en Rebecca Sier // 29 september

Op zaterdag 29 september presenteert de Modestraat het ModestraatFest. Je kunt hier producten kopen of verkopen op de vrijmarkt, je eigen gedragen mode inruilen voor een nieuwe outfit tijdens de kledingruilbeurs, je laten verrassen door de beste muzikanten uit Amsterdam-Noord of kennismaken met het creatieve platform van Anouk Beckers.

BESTE BAND OOIT ... TDTMCM

Rebecca Sier en ‘THE DON’T TOUCH MY CROQUE_MONSIEURS treden voor deze gelegenheid akoestisch op. Verder bieden de dames van Bliss je een onvergetelijke vakantie aan in hun droomreisbureau. Door Madame Papillon kun je je custome made laten strikken, de foto’s van Catharina Gerritsen zetten de werkelijkheid even stil en de overhemden van Anouk Beckers stelen de show. De naaimachines staan weer klaar voor elk probleem, er is genoeg te doen voor de kleine mens en er zijn heerlijke hapjes voor de lekkere trek …

feestje!

  • Zaterdag 29 september 14:00 – 20:00 uur
  • Locatie: De Modestraat studio, Volendammerweg 85, Nieuwendam Amsterdam-Noord
  • Toegang: gratis

Reacties


ilovenoord