Spinvis op de werf // 15 september 5D festival

Aanstaande zaterdag speelt Spinvis op de derde editie van Festival 5D op de NDSM-werf. Met zijn poëtische nummers past Spinvis perfect bij het festival dat staat voor de beleving van de zintuigen. Naast Spinvis staan onder andere ook Peter Faber, Circus Treurdier, Daan Colijn, Daan Alkemade, Klemens Patijn en Henk Zwart op het programma.

Dit jaar heeft 5D meer dan 50 voorstellingen, acts, animaties en workshops voor bezoekers. Bezoekers kunnen van ’s ochtends 11 uur tot ’s avonds 8 uur genieten van een ongedwongen sfeer met theater, muziek, dans en culinair vermaak.

Stichting Festival 5D wil met het festival een sociale samenleving bevorderen waarin iedereen mee kan doen, ongeacht wie je bent of wat je kan. Festival 5D is volledig toegankelijk voor mensen met een handicap.

In 2010 werd het festival voor het eerst georganiseerd door NSGK, de initiatiefnemer van het festival. In 2011 is Festival 5D een onafhankelijke stichting geworden. Festival 5D verwacht dit jaar zo’n 3.000 bezoekers. Weer of geen weer, er staan genoeg tenten om het droog te houden!

Foto: Ewoud Rooks

Reacties


ilovenoord