'Trots op mijn Auto' – Ga met je auto op de foto! // 21 september

“PET GOED FOUT AUTOGARAGE”, zomaar een zinsnede uit het nummer ‘Amsterdam-Noord’ van TDTMCM. Dat Noorderlingen zich erg happy voelen over en in hun auto is duidelijk, maar hoever gaat die liefde echt? Laat deze liefde vastleggen door met je auto op de foto te gaan! Dat kan aanstaande vrijdag 21 september van 11 tot 15 uur.

Bij garage Hilal op de hoek van de Gedempt Hamerkanaal en de Spijkerhaven staat fotograaf Hugo Bes met het team van ‘Trots op mijn Auto’ klaar om jouw en je auto te fotograferen. Je krijgt ter plekke de foto mee. Maar je kant ook gewoon langs komen om je verhaal te vertellen!

Om te beginnen ben ik niet erg gevoelig voor materiële status en al helemaal niet geïnteresseerd in auto’s. Toch rijd ik met een grote grijns in een Audi cabriolet met een dijk van een motor voorin. Ik ben 42 en gescheiden, dus er had net zo goed midlifecrisis op de kentekenplaat kunnen staan
Jeroen Visser, 42 jaar
Audi 80, cabriolet

Vroeger toen ik jong was reed ik in een Morris. Mijn Morris oldtimer die ik nu heb ruikt precies hetzelfde. Dan ruik ik ook weer mijn trouwdag. Toen haalde ik haar op met mijn Morris. Het was een prachtige dag…
Louis Hoving, 82 jaar

kom op de foto met je auto!

‘Trots op mijn Auto’ is een project van stichting Blik Bijzonder. Zij zijn op zoek naar verhalen van trotse autobezitters uit Amsterdam Noord. Deze verhalen worden omgezet in een theatrale presentatie en wordt  een onderdeel van het culturele festival Winters Binnen in december 2012.

Reacties


ilovenoord