Verhalenvertellers, Straattheater en Open Podium op de laatste Homemade Markt // 8 september

Alweer de laatste Homemade Markt van het jaar. Vorige week schitterden enkele stoere jonge rappers die spontaan meededen aan een pop-up optreden! Deze zaterdag worden er verhalen vertelt, muziek gemaakt en is er straattheater. Heb je nog een uniek kadootje nodig, of wil je gewoon snuffelen op de martkt of lekker hangen? Kom langs. Wat je zeker niet mag missen is de aankomst van de AutoParade van Rhizomatic!

In de verhalencaravan vind je oude verhalen die nodig afgestoft moeten worden, een teil zeepsop en flessen vloeibare zeep. Ferrie&Arie van ‘Trots op mijn Auto’  staan op de markt met ‘CarCoach’ en ‘CarWash’. Duik de auto in voor een goed gesprek of laat je auto wassen in ruil voor een mooi verhaal over u en uw auto. Ook komt de auto-parade van Rhizomatic langs; een lange stoet van bijzondere en kunstzinnige auto’s.

De hele dag door zijn er gratis workshops voor kinderen. De kraam van Noordjes Kinderkunst wordt een klein theater. Hier kunnen kinderen zelf theaterattributen, kleipoppetjes of decorstukken bouwen. In een andere kraam worden theatrale maskers gemaakt. Ook is Kayupi Kinderyoga aanwezig, waar je met verschillende poses eigen Yoga-letters kan maken.

lekker hangen op Mosveld ...

Er is ook live muziek van o.a. het fluit- en cello duo Adeline Salles en Florien Hamer. Om 15:30 start het open podium voor acts uit Noord. Rappers Djani & MC Murat, Elvis, Celeste Yohai, Lady-Ann en een Doggy Dancer hebben zich al opgegeven. Trek die stoute schoenen aan en zing, dans of verras!

Reacties


ilovenoord