ADE in Noord // EYE, 24 uur van HENK, Undercurrent en Schram Studios // 17 t/m 21 oktober

ADE (het Amsterdam Dance Event) doet dit jaar ook weer Amsterdam-Noord aan. En hoe! Op maar liefst vier lokaties in kunnen dance liefhebbers zich uitleven op dreunende beats en pompende bassen. De Cine-Mix van Jeff Mills in EYE is helaas al tot aan de nok uitverkocht, maar wil je naar ADE in noord dan is er nog keus zat. We zetten de events en lokaties op een rij voor  je!

17 tm/ 21 oktober Undercurrent

in Undercurrent is elke dag wat te doen!

In Undercurrent kan je (bijna) elke dag van tien tot 6 in de ochtend met de voeten van de vloer op deze drijvende superlokatie. De 20e is er een speciale Breakfast Club voor de nachtbrakers die maar niet van ophouden weten. Het volledige programma vind je op de site van Undercurrent

17 oktober EYE  // Jeff Mills | Cine-Mix | “Woman In The Moon” (uitverkocht)

Woman in the Moon

Jeff Mills will perform his soundtrack to the 1929 Fritz Lang movie Woman in the Moon at EYE Film Institute. It is the third time Mills soundtracks Lang’s fantasy on space travel, after debuting his all-new electronic score in Paris last year for a Lang retrospective at the Cinématique Française.

meer info op: ADE

17 en 18 oktober Schram Studio’s // Studio 80 presents: Diynamic Neon Nights

Diynamic Neon Nights

NOG 200 KAARTEN AAN DE DEUR EN VERLENGDE SLUITINGSTIJD DIYNAMIC NEON NIGHTS PRESENTED BY STUDIO 80

De voorverkoop van de door Studio 80 georganiseerde Diynamic Neon Nights op woensdag 17 en donderdag 18 oktober in de Schram Studio’s (Amsterdam Noord) is sinds vorige week compleet uitverkocht. Afgelopen vrijdag heeft de organisatie van de gemeente Amsterdam echter te horen gekregen dat de feesten een uur langer mogen doorgaan en tevens de capaciteit van beide studio’s mag worden verhoogd. Er zullen daarom op beide dagen tussen 23:00 en 01:00 nog tweehonderd kaarten aan de deur worden verkocht. Goed nieuws dus voor alle Diynamic fans die net te laat waren. Kom wel vroeg naar de Schram Studio’s om teleurstelling te voorkomen, want na deze tweehonderd tickets is het feest echt helemaal uitverkocht.

Solomun (Diynamic, DE)
David August (Diynamic, DE)
Kolllektiv Turmstrasse (Diynamic, DE) live
Stimming (Diynamic, DE) live
H.O.S.H. (Diynamic, DE)
Uner (Diynamic, ES)
Hunter/Game (Diynamic, DE)
Karmon (Diynamic, DE)

20 oktober NDSM // 24 uur van HENK

24 uur van HENK

Henk gaat de NDSM weer 24 uur bezetten! En met wat voor een line-up dit jaar. Zelfs mijn persoonlijke favoriet Patrice Bäumel is aanwezig. Entree voor dit spektakel is slechts € 15,- en er zijn nog kaarten.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om deze winter mijn huis voor het eerst in twee jaar weer open te gooien tijdens Amsterdam Dance Event voor een ouderwetse huiskamer editie. Je voelt hem waarschijnlijk wel aankomen, ondanks mijn belofte dat ik het nooit meer zou doen na de vorige uitputtingsslag ga ik er weer voor. Nog een keer, gewoon omdat het kan, omdat wij het kunnen!

meer info op: 24 uur van HENK

Alle informatie over het Amsterdam Dance Event op de site van ADE

Reacties


ilovenoord