Blogging the City // 4 oktober

Op donderdag 4 oktober 2012 haalt The Pop-Up City Europa’s meest trendsettende bloggers (ilovenoord dus ook!) naar Pakhuis de Zwijger in Amsterdam om tijdens de eendaagse conferentie Blogging the City over de stedelijke toekomst te praten. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de stad en hoe maakt de ‘blogosphere’ daar deel van uit?

LIVESTREAM:

In toenemende mate hebben bloggers door hun grote aantal lezers en volgers invloed op de manier waarop de stad gemaakt en beleefd wordt. In Pakhuis de Zwijger vertellen vijftien toonzettende bloggers uit binnen- en buitenland live vanaf het podium wat hen drijft en inspireert en wat hun ideeën zijn over thema’s als stedelijke ontwikkeling, architectuur, eten, design, fietscultuur, straatkunst en nieuwe media.

Pakhuis de Zwijger

ilovenoord hoort hier dus ook bij! We gaan in de middag wat vertellen over onze site en community. Helaas is het middagprogramma al uitverkocht, maar gelukkig is er een live stream aanstaande donderdag zodat iedereen het toch kan volgen!

Blogging the City Middag Programma

14:00-17:00 (UITVERKOCHT)
Studio, Pakhuis de Zwijger

Sprekers

Blogging the City Avond Programma

20:00-23:00 (STILL TICKETS AVAILABLE, RSVP NOW!)
Grote Zaal, Pakhuis de Zwijger

Sprekers

Reacties


ilovenoord