Filmclub Noord in EYE met de voorpremières van Koning van Katoren en Jagten

Filmclub Noord is de nieuwe filmclub van EYE, naast de al bestaande Filmclub. Zeven keer per seizoen is er een bijzondere voorstelling: een nieuwe film, een klassieker of een voorpremière. De hoofdfilm wordt altijd voorafgegaan door een korte inleiding en een verrassend voorfilmpje uit de collectie van EYE. Dit beproefde en succesvolle concept breiden we voor deze nieuwe Filmclub uit, door regelmatig films over Amsterdam Noord en van filmmakers uit Noord onder de aandacht te brengen. Acteurs Ronald Top en Frits Lambrechts zijn onze ambassadeurs voor deze Filmclub.

Jagten

De nieuwe Filmclub Noord start op dinsdag 23 oktober (om 16.30 uur) met een voorpremière van Jagten, de nieuwe film van de bekende Deense regisseur Thomas Vinterberg, met een fantastische hoofdrol van Mads Mikkelsen.

Koning van Katoren

Op dinsdag 27 november (16.30) is er een feestelijke voorpremière van De Koning van Katoren (2012) een familiefilm naar het bekende boek van Jan Terlouw. Frits Lambrechts speelt daarin de rol van een journalist die gedeporteerd wordt omdat hij te kritisch is.

De film voor dinsdag 18 december (16.30) wordt in november bekend gemaakt; de dinsdagen in januari, februari, maart en april worden zo spoedig mogelijk nader vastgesteld.

De prijs voor het lidmaatschap is € 65,00 per persoon. Dit geeft toegang tot de speciale Filmclub-voorstellingen en korting op alle voorstellingen van EYE plus extra aanbiedingen. Meer informatie op de site van EYE

Reacties


2 Comments on this post

  1. Onze zoon is 24 november jarig, is het mogelijk om met 10 kinderen naar de feestelijke voorpremiere van Koning van Katoren te komen?

    desiree /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord