Frits Lambrechts in De Wasserette // 15 oktober

Afgelopen week zagen we hoe de TDTMCM de boel in de wasserette overnamen, hoe de nieuwe invloed van Dries en het ondernemingsplan van Yfon niet voor iedereen goed uitpakte en hoe Yfon mijmert over Koos maar weet dat ze vooruit moet met haar nieuwe liefde Dries.

De Wasserette ...

Aanstaande maandag alweer de  derde episode van de buurtsoap De Wasserette waarin Yfon, Dries en Jojanneke de lopende zaken doornemen. Loopt alles naar wens met het verhuren van de wasserette in de avonduren? Verder zien we de straathond Tarzan worstelen met zijn identiteit. Is hij eigenlijk een mens in een hondenlijf? Of is hij een hond die vervreemd is van zijn omgeving. Een omgeving die in rap tempo verandert. Voelt hij zich als oude Noord-hond nog wel thuis in het nieuwe Noord?

TDTMCM speelden na afloop nog een extra setje

Te gast :

  • Doggy dancers
  • Sylvia Colijn en José Flierman,
  • George Ebeltjes aka dé Elvis van Amsterdam-Noord
  • Acteur (en ambassadeur van FilmclubNoord) Frits Lambrechts

lees ook: The Don’t Touch My Croque-Monsieurs te gast in de Wasserette // 8 oktober

Elke maandag in Cafe de Bult, inloop vanaf 20:00 uur (of eerder). Aanvang 20:30 uur

Reacties


ilovenoord