Hart voor Noord? // 25 oktober

Kom dan naar donderdag 25 oktober naar 3XGOED (GOED eten, GOED gezelschap, GOED gesprek) speciaal voor Amsterdam Noorderlingen in De Tanker. Op een vernieuwende manier zoeken we samen naar antwoorden op de vraag:

Hoe kunnen we de kwaliteit in de openbare ruimte – ondanks de bezuinigingen – vergroten?

Door met verschillende mensen de tijd te nemen om in een prettige sfeer op basis van een of meerdere methode(s) kennis en ervaringen uit te wisselen, houden we onze eigen werkelijkheid verschillende spiegels voor. En komen we samen tot vernieuwende ideeën en acties.

Wat krijg je? Een inspirerende, gezellige avond, biologisch en/of duurzaam eten en drinken, kennis, contacten. Wat breng je? Je buren, vrienden en bekenden uit Amsterdam Noord en jezelf met al jullie kennis en kunde, enthousiasme en een actieve bijdrage aan de vraag van de avond. Houd bij het uitnodigen van introducé(s) het idee van diversiteit in je achterhoofd.

Wanneer? Donderdag 25 oktober van 17.30 – 21 uur
Waar? De Tanker, Nieuwe Leeuwarderweg 15
Wat kost dat? Niets. Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Meedoen in Noord. Reserveer wel je stoel en die van je introducé(s) door een mail te sturen met jullie namen en e-mail adressen aan lydie@vertaaltank.nl of bel 06128470072. Doe dit voor dinsdagavond!!

Nb Om 17.30 uur is er koffie en thee. We starten om 18.00 uur met de bijeenkomst. Daarna is het – omdat we dan al flink op weg zijn met de methode – niet meer mogelijk om mee te doen.

Tot de 25e!

Reacties


ilovenoord