Huiskamerconcerten in Noord – Angela Moyra // 28 oktober

Een concert in je huiskamer? Is dat niet een beetje teveel van het goede? Blijkbaar niet. HK Concerten biedt de mogelijkheid je favoriete artiest op te laten treden in je woonkamer, slaapkamer, schuur, wherever-waar, voor een select gezelschap. Hoe gaaf is dat! Via, via weten we dat er in Noord ook een huiskamer is waar geregeld concerten worden gehouden. En aanstaande zondag is er weer eentje, een hele speciale!

Angela Moyra in je huiskamer ... (foto via facebook)

Op de Kometensingel nummer 80 treedt dan Angela Moyra op. Angela Moyra speelt gitaar en ukulele. Haar single “Timid” is uit, ze doet mee aan de Popronde, werd al verkozen tot Serious Talent van 3FM en mocht zelfs de minuut in DWDD al vullen! Normaal treedt ze op in Paradiso en grote zalen, en nu dus in een knusse huiskamer-setting.

HK Concert in noord

  • Wil je erbij zijn? Aanmelden via liefdegaatdoordemaag@gmail.com

Reacties


ilovenoord