COFFEE KATE bij de pont is open!

Mick Sonnenfeld van il Pecorino en Michel Walraven van Curious Orange (beide te vinden in de Van der Pekstraat) hebben de handen in elkaar geslagen voor hun nieuwste project: COFFEE KATE. Eindelijk ook een koffietentje bij het Buiksloterwegveer!

Nog een beetje onwennig  staat er een omgebouwde (bouw) keet voor de COOP, naast de Schommeltuin en de glimmende zilveren 3D-Kamerprinter. Een mooier contrast is er niet. De keet komt van Marktplaats en is afgelopen week op zijn plekje getakeld. Stroom komt grommend uit de aggregaat, wachtend op een vaste stroomaansluiting. COFFEE KATE schenkt onder andere de hemelse Cafe Diemme koffie en zelfgemaakte gezonde sapjes die ons ochtendhumeur meteen aan de kant schuift. Een muffin of croissantje erbij en je ontbijtje is zo geregeld!

Michel maakt koffie!

Voor alsnog is de ‘KATE’ van maandag t/m vrijdag open van 07:30 uur tot 12:00 uur. In de ochtendspits dus! Ben je met de fiets, kijk even goed uit met oversteken!

TAKE je koffie bij de KATE

Reacties


1 Comments on this post

  1. Super goed!
    Helemaal geweldig dat er van deze mooie plekjes in Noord komen

    esther /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord