Museumnacht opent in EYE, met veel suspense … // 3 november

De Museumnacht gaat dit jaar op 3 november feestelijk van start in EYE. Van 18.40 tot 19.00 vindt de officiële opening plaats. Gabriella Maiorino presenteert Supernova #3, een spectaculaire choreografie ondersteund met visuals van Circus Family. Van 19.00 tot 02.00 schotelt EYE je een donkere Museumnacht vol filmische ‘Suspense’ voor.

DJ Cinnaman

Het nieuwe pand is gebouwd op de plaats waar in de middeleeuwen het Amsterdamse galgenveld was. De plek was strategisch gekozen. Zeelieden die Amsterdam binnenvoeren, konden zien dat de stad streng toezag op het naleven van de wet. Vandaag de dag spookt het nog geregeld aan de oevers van het IJ en dat zal je merken tijdens de Museumnacht. Verwacht een avond vol griezelige gerauschmachers, zombiewalks langs het IJ, spannende muziek van Subbacultcha!, cinematic beats and bleeps van Red Light Radio en DJ Cinnaman en er is een middernachtelijk bezoek van al eeuwen gevreesde graaf Nosferatu. Zet je zenuwen op de proef en kom kijken, als je durft…

LET OP! EYE is deze avond alleen toegankelijk voor houders van een Museumnacht-passepartout. De deuren openen om 18.30 uur, van 17.00 uur tot 18.30 uur is EYE gesloten voor publiek. Kaartverkoop alleen via www.museumnachtamsterdam.nl

Reacties


ilovenoord