Sluiting Tijdelijk Museum // 28 oktober

Na een maand uitstel is het toch echt zover: 28 oktober sluit het Tijdelijk Museum, met duurzame kunst voor iedereen vanaf vier jaar, zijn deuren. Voor de succesvolle tijdelijke transformatie van Toren Overhoeks won het Tijdelijk Museum de Camelot Leegstandbeheer Award.

Directeuren Nathalie Faber en Claartje Kortbeek (60 layers of cake foundation) broeden op een nieuwe locatie maar de verhuizing zal nog op zich laten wachten.

De finissage aanstaande zondag zal een ode zijn aan Tijdelijk Amsterdam, met onder meer:

★ Kliekjesrestaurant en blind proeven met de Youth Food Movement.

★ Een naaiatelier waar tassen en andere producten gemaakt worden van reclamedoek dat onlangs op Toren Overhoeks heeft gehangen.

★ Studio Merel Karhof test haar nieuwe ‘Wind Knitting Factory’, een door de windaangedrevenbreimachine.Voor het eerst zal deze nieuwe machine met een unieke vaan, aan de wind blootgesteld worden. Ook zal de nieuwe collectie ‘Wind Knitted scarves’ te zien zijn, welke geverfd zijn met de pigmenten van ‘Verfmolen de Kat’. Merel Karhof zal van 24 t/m 28 oktober 2012 aanwezig zijn.

Tijdelijk Museum HD from Code en Design on Vimeo.

Reacties


ilovenoord