Spanjers, Van Dijsseldonk & Planteijdt in het Zonnehuis // 26 oktober

Onder de titel The Band: Music from Big Pink to the Last Waltz deden Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk en Wouter Planteijdt met een vijfmansband en verhalen van Leo Blokhuis al een uitgebreide theatertour. Aanstaande vrijdag treden ze in het Zonnehuis op als semi-akoestisch trio, met een combinatie van eigen werk en zorgvuldig gekozen covers. Denk  Bob Dylan, Bobby Charles en Dr. John. Dit alles met liefde en vakmanschap gebracht op piano en gitaren, accordeon en mandoline, en natuurlijk veel driestemmige zang.

Met:

  • Roel Spanjers (Normaal, Fré Spigt), piano/accordeon/zang
  • Eric van Dijsseldonk (Ricky Koole, Laura Vane), gitaar/mandoline/zang
  • Wouter Planteijdt (Sjako!, MaRain), gitaar/zang

Het Zonnehuis in Tuindorp Oostzaan, een monumentaal verenigingsgebouw met prachtig theater, is sinds januari 2012 nog steeds zonder duidelijke bestemming. Tegelijkertijd borrelt er van alles. Vele bewonersinitiatieven om het gebouw open te houden voor de buurt beginnen hun vruchten af te werpen. Waarvan akte.


Het Zonnehuis | zaal open: 20.30 uur | aanvang concert: 21.00 uur | entree: 6 euro

Reacties


1 Comments on this post

  1. Gisteren genoten en deze pagina op FB gedeeld.We twitteren het ook nog.Echt een heel leuk concert in een mooie lokatie!

    Leo4all.nl /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord