Taartrovers Kinderfilmlab – Onderweg met de Taartrovers

Het is weer zover, de Taartrovers organiseren weer (bijna) elke woensdag hun Kinderfilmlab. Ben je er nog nooit geweest, of weet je niet wat het is? Ga er vooral naartoe, het is een onvergetelijk leuke ervaring!

In het Taartrovers Kinderfilmlab kun je spelen met film en je verbeelding. In korte fantasierijke filmlabs ontdek je van alles over film. De filmlabs voor peuters zijn woensdag van half 11 tot kwart over 11 en voor kleuters van 3 tot 4 uur.

Het programma ‘Onderweg met de Taartrovers’ dat nu in het Taartrovers Kinderfilmlab is loopt van 19 september t/m 17 oktober 2012 en van 31 oktober t/m 19 december. (Let op! op woensdag 5 december is het Kinderfilmlab gesloten)

Reserveren? Dat kan door een e-mail te sturen naar reserveren@taartrovers.nl of door een sms te sturen naar 06-2468 2800.

Even kijken naar de vorige editie? Hieronder een filmpje!

Lees ook onze eerdere artikelen over het Kinderfilmlab van de Taartrovers:

Onderweg met de Taartrovers ...

Reacties


ilovenoord