The Don’t Touch My Croque-Monsieurs te gast in de Wasserette // 8 oktober

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Buurtsoap de Wasserette konden we zien hoe Yfon en Koos uit elkaar gingen. Hoe Yfon ervoor koos om een nieuwe weg in te slaan om de crisis de baas te blijven. En hoe Yfon een nieuwe (oude) liefde terug vond.

In de tweede aflevering op 8 oktober wordt de wasserette verhuurd als oefenruimte aan het punkbandje The Don’t Touch My Croque-Monsieurs. Als dat maar goed gaat… Wordt de wasserette werkelijk een broedplaats voor talent? En zal het misschien iets opleveren? Zal Koos terugkomen? En hoe zal het verder gaan met de liefde? Mis dit niet! Het spectaculaire en nu al voor een Gouden Kalf genomineerde acteerdebuut van de BESTE. BAND. OOIT.

Je ziet het allemaal op maandag 8 oktober!

Reacties


ilovenoord