Café ilovenoord – Wine and meet // 16 november

Omdat het gewoon goed is elkaar te ontmoeten organiseren we het eerste ilovenoord Café aanstaande vrijdag in Museum de Noord. Van 17:00 tot 19:45 is iedereen die ons leuk vind, nieuwsgierig is of gewoon zin heeft in een lekker goed glas en gezelschap om het weekend in te luiden, van harte welkom!

de deur staat open!

We proeven onder andere de heerlijkste wijnen van Il-Palazzo Vino E Olio, de olijfolie en wijnimporteur van Amsterdam Noord (en leverancier van de huiswijn van il Pecorino!) Samen met het knapperig vers houtoven brood van il Pecorino smikkelen we ook van hun verse olijfolie uit Italie. De eerste twee drankjes zijn van het huis. De rest zijn een eurootje per stuk en te bestellen met onze gloednieuwe ilovenoord munten. Kom langs, klets, ontmoet mede ilovenoorders, proef het leven en glij soepel het weekend in …

muntjes van ilovenoord!

Lust je geen wijn? Geen probleem. We hebben ook fris of Alfa bier, dat is namelijk in de aanbieding bij de Dirk …

Reacties


1 Comments on this post

  1. Het was gezellig ….. thanx.

    Jos van Zetten /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord