De Winterbar is open!

Afgelopen zaterdag na een flinke wandeling (even bijkomen van het eerste ilovenoord café) stommelen we de Noorderparkkamer binnen. Maar het is geen Noorderparkkamer meer, maar een Café, een Winterbar! We bestellen een bokbiertje, tosti’s voor de kids en gooien ons op een nieuw favoriete spelletje uit de spelletjeskast: Yahtzee! Wat gezellig eigenlijk. Knus, intiem, spelletje erbij, lekker uitzicht, en ook nog gratis WIFI voor onze internet-verslaafden. Kortom, lekker plekkie in het park, en … wie heeft er zin in een potje klaverjassen?

Vanaf heden is de Noorderparkbar ingetrokken in de Noorderparkkamer. Gedurende de wintermaanden kan Amsterdam-Noord en omstreken terecht in een gezellig ingerichte Winterbar. Voor de kinderen is er een kinderhoek, voor de flexwerkers is er WIFI en voor iedereen goede koffie, huisgemaakte taart en verse broodjes.

Winterbar!

In de wintermaanden verkleint je wereld soms en dan is het heerlijk als er in de buurt een plek is waar je terecht kunt. De Winterbar heeft een activiteitenprogramma voor jong en oud. Spelletjes, kunst maken met de kinderen, vertellingen, huiskamerconcerten en proeverijen, maar bovenal een heerlijke plek om te vertoeven.

Op dagen dat er minder kinderen zijn, de donderdag en vrijdag, leent de plek zich ook uitermate goed als flexwerkplek. De bar heeft WIFI en is verder voorzien van een prachtig en inspirerend uitzicht. Je kunt jezelf trakteren op heerlijke koffie, goede broodjes en vers gebakken taart.

Open :  november t/m februari, van woensdag t/m zondag tussen 12:00 en 18:00 uur

In de bar kan je alleen met PIN betalen

Reacties


ilovenoord