Echte Waterland Stof // 25 november

In de Modestraat aan het Waterlandplein is het fijn rondhangen. De enorme ruimte is een soort uber-huiskamer-atelier; aangekleed met kledingrekken, lappen, stofjes en meubels van de Lokatie. Creatievelingen lopen in en uit en de ruimte staat vol met work-in-progress. Ik heb er een afspraak met grafisch ontwerper Jonmar van Vlijmen. Trots laat hij me een fraai vormgegeven booklet zien, vers van de pers.

documentaire van papier...

documentaire van papier....

Het is een bundeling van foto’s en blockprints; een documentaire van papier. Kostuum-ontwerpster Willemijn Kaasjager heeft de afgelopen weken printworkshops gegeven in de Modestraat. Meer dan 50 vrouwen en mannen uit Nieuwendam-Noord deden er aan mee. Zij ontwierpen hun eigen persoonlijke print en stempelde deze op stof.

Het resultaat is een bonte mix van patronen en motieven samengebracht op een 20 meter lange stof: REAL WATERLAND PRINT. En daarbij dus een prachtig boekje met de mooiste patronen en foto’s van de workshop deelnemers.

je persoonlijke blockprint..

zondag 25 november van 14-17:00 is er een feestelijke presentatie van de stof en het boekje. Buurtbewoners verzorgen de hapjes..iedereen is welkom.

lekker hangen in de Modestraat…

Ook leuk in de Modestraat (Volendammerweg 85):

Reacties


1 Comments on this post

  1. http://www.degroenekapper.nl
    Ik ben nu ook bezig om mensen die geregistreerd in de voedselbank noord bestand gratis te knippen.

    Joseph Koleh /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord