Eendendokter Ruimzicht vindt onderdak in Noord

Eendenliefhebbers opgelet! De eendendokter is verhuisd naar Amsterdam-Noord. Garage Ruimzicht, waar je al 30 jaar je Citroën 2cv, Ami, Dyane of Méhari four-wheel drive kunt laten repareren, verhuisde onlangs van Amsterdam-Oost naar Noord.

Het terrein aan de Wenckebachweg in Oost moest na 26 jaar worden opgegeven omdat de gemeente Amsterdam de omgeving wil ontwikkelen voor woningen en bedrijven.

Eigenaar Johan Kuin hoorde van vrienden uit Noord dat een voormalige garage op de hoek van de Zamenhofstraat en de G.T. Ketjenweg leeg stond en kon daar in trekken. De garagehouder laat weten zich bijzonder happy te voelen op zijn nieuwe plek aan de Zamenhofstraat. ‘Dagelijks krijg ik nog felicitaties, de nieuwe plek voelt als een warm bad.’

De aankomst in Noord met meer dan 100 'lelijke eendjes'

Op de dag van de grote verhuizing reed er een kleurrijke stoet van meer dan 100 2CV’s, Ami’s en Diane’s door het centrum naar de nieuwe locatie in Noord. En wat schetste onze verbazing toen daar een auto met ilovenoordvlag tussen reed.

Zeswielaangedreven Poncin, waar zelfs een buitenboordmotor aan past.

www.garageruimzicht.nl
www.facebook.com/garageruimzicht

Foto’s door Ruimzicht en ilovenoord.nl

Reacties


1 Comments on this post

  1. Wij zijn dol op eenden:)! Welkom!

    vliegenbos /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord