Heel veel fijne live muziek in Noord

In de maanden november en december kan het helaas niet voortdurend de heerlijke Winters Binnen – week zijn. Gelukkig zijn er wel andere activiteiten, die ons Noordsche Hartje verwarmen. Én waar je bovendien voor een schappelijk prijsje, al dan niet gezamenlijk met andere Noordelingen, naar toe kunt gaan!

Vooral de live muziek, gepland voor het komende weekend valt op…

Vrijdag 23 november in Cultuurhuis Noord (Zonnehuis op het Zonneplein)

BOYS NAMED SUE / Tribute To Johnny Cash

Wouter van der Spek (gitaar en vocals), Richard Hakkenes (gitaar en vocals), Rob Ero (drums), Reijnier Terpstra (basgitaar en backing vocals), Bokke Rypma (gitaar en backing vocals)

Moddervette onvervalste Cash in het Zonnehuis. Zonder twijfel een lekker begin van het weekeinde.

“Boys named Sue brengen het oude werk van Cash en laten ook de American Recordings niet onberoerd. Boys Named Sue spelen niet klakkeloos alle nummers van Cash zoals de meester dat zelf ooit deed, maar geven er hun eigen draai aan. Spelen zoals het nummer zou moeten klinken is het devies. Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn.”

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang 21.00 uur . Entree € 6,00

Zondag 25 november in de Buiksloterkerk

VAN HOUTEN & DE BEUS / ‘Tot de Laatste snik’

Onze eigen buurvrouwen – want zo voelt het natuurlijk een beetje voor ons, als trotse stadsdeelgenoten van de getalenteerde dames – treden speciaal voor ons op!

“In ‘Tot de laatste snik’ brengen Jelka van Houten en Anna de Beus onder begeleiding van vier muzikanten een ode aan vriendschap. Met een onmiskenbare snik in hun stem vertolken de hartsvriendinnen pakkende nummers uit het Americana repertoire en van eigen hand. Dit wordt afgewisseld met anekdotes waarin zelfspot de boventoon voert.  Van Houten en de Beus zijn in karakter en stem tegenpolen die elkaar op elk gebied haarfijn aanvoelen.”

Aanvang 16:00 uur. Entree € 15,00 / € 12,50 met korting

// foto Boy Named Sue door Joni Spaan

Reacties


ilovenoord