Het eerste Noorder Wijnfestijn // 10 november

Rotaryclub Amsterdam-Nieuwendam organiseert zaterdag 10 november “Het eerste Noorder Wijnfestijn”. Alleen de naam al. Dat klinkt al héél goed! Wijn proeven, kunst kijken in Restaurant Stork en een paar flesjes op de kop tikken als relatiegeschenk of gewoon voor bij de kerstmaaltijd.

Het gaat om betaalbare wijnen van uitstekende kwaliteit. Tegelijk kun je ook genieten van beeldende kunst in restaurant Stork, want een aantal kunstenaars van de naburige ateliers in de Zamenhofstraat verlenen hun medewerking door hun werk tijdens het Wijnfestijn te exposeren. Van iedere wijn zal een vinoloog van Karakter Wijnimport en Vino Link informatie geven. Wijnbestellingen worden binnen een week aan huis afgeleverd (boven de 12 flessen in Amsterdam zonder bezorgkosten).

Natuurlijk doet de Rotaryclub dat niet alleen om een goed glas wijn te drinken bij de komende feestdagen. De club gaat de opbrengsten van het Noorder Wijnfestijn komende periode steken in de financiering van projecten binnen het thema ‘Onderwijs voor iedereen’. Er zijn drie projecten geselecteerd: een groot internationaal opleidingsproject (Campus Challenge) voor gehandicapte kinderen in India, de MC Weekendschool voor aanvullend onderwijs in Noord en een banenmarkt plus sollicitatietraining, georganiseerd door DOCK, gericht op jongeren van het nieuwe jongerencentrum in het nieuwe Community College Noord. We hopen dat we voor deze goede doelen voldoende middelen kunnen werven dankzij het wijnfestijn.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Jan Schindler /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord